Vi lär dig bilglas – ett stenskott i taget.

Bli en av oss!

Det finns faktiskt inga skolor att gå för att bli bilglastekniker. Därför lär vi dig allt du behöver kunna för att jobba hos oss. Alltid med fokus på kund och kvalitet. Om du redan är bilglastekniker, så får du vidareutveckling och om du är helt ny i branschen kan du gå som lärling hos oss. Då får du ett helt yrke där du blir certifierad bilglastekniker, med yrkesbevis, samtidigt som du får jobba på riktigt.

Stark sammanhållning, alla hjälps åt

Vi grundades som ett familjeföretag och den känslan sitter inte bara kvar i väggarna här på Ryds. Det är så det är. Vi hjälps åt när det behövs och ställer upp för varandra – inom teamet, med andra verkstäder och andra delar av organisationen. Och vi peppar, inspirerar och lär av varandra. Hela tiden. För vi blir starkare och bättre tillsammans.

Ryds anställd kvinna använder ett verktyg på en vindruta
Två Ryds anställda kvinnor sitter och arbetar på insidan av en bil

Tillsammans gör vi faktiskt världen lite bättre

Det kanske inte är det första man tänker på när man tänker på jobbet som bilglastekniker, men på Ryds Bilglas sparar vi ca 44 kg CO2 varje gång vi lagar ett stenskott. Men det är inte allt vi gör. Vi ser också till att allt material vi använder och våra leverantörskedjor är miljövänliga. Så även om du bara vill ha ett bra jobb med schyssta jobbarkompisar, så bidrar du till en bättre miljö bara genom att jobba hos oss. Om du, som vi, tycker att det här är en självklarhet så kan du läsa mer om vad vi gör inom hållbarhet här

Testa oss en sommar

En anställd man hos Ryds bilglas står mellan 2 bilar och tittar in i kameran

Om du fortfarande går på gymnasiet och vill prova på att jobba med händerna, då kan du testa oss en sommar. Du kommer få lära dig det du behöver på plats för att klara ditt sommarjobb och du tar med dig de erfarenheterna tillbaka till skolan och vidare i livet. Förhoppningsvis kommer du tillbaka och tar fler somrar här – eller börjar som lärling hos oss.

Lediga jobb – sök nu!

Reparation av bil

Om Ryds Bilglas